Σχετικά με το Hellas Weather Network

Το δίκτυο Hellas Weather Network δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2010 απο τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο του meteoarachova στη Αράχωβα Βοιωτίας . Η συμετοχή είναι ανοιχτή σε όποιον έχει έναν ιδιωτικό μετεωρολογικό σταθμό στην Ελλάδα και οι ιστοσελίδες των μελών είναι ορατές στην αρχική σελίδα.

Η ιδέα της δικτύωσης των σταθμών προέρχεται από τον Chris Arndt του www.sloweather.com, αυτός είναι και ο ιδρυτής του Southwestern Weather Network.

Τα μέλη της ιστοσελίδας συνεισφέρουν τα δεδομένα τους στο χάρτη της αρχικής σελίδας, δημιουργώντας μια καθαρή και ζωντανή εικόνα του καίρού της Ελλάδας. Αυτή είναι μια πολύ καλή τοποθεσία να επισκευθείτε αν μια καταιγίδα προβλέπεται για την Ελλάδα ή αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε σε κάποια επαρχία της.

Αν έχετε ένα μετεωρολογικό σταθμό που "τρέχει" ένα πρόγραμμα απο τα: Weather Display, VWS, WeatherLink ή Cumulus στην Ελλάδα και δημοσιεύετε τα καιρικά δεδομένα σε μια ιστοσελίδα καιρού, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο δίκτυο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε.

Προσφέρουμε επίσης ένα διαδραστικό χάρτη για την ιστοσελίδα σας. Η μορφοποίηση του χάρτη και τα κυλιόμενα δεδομένα ήταν ένα αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των μελών του SWN στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν το δίκτυό τους. Ο Ken True από το Saratoga-Weather.org περείχε την προγραμματική υποστήριξη, που κάνει όλα αυτά να λειτουργούν.

Συνεργαζόμενα μετεωρολογικά δίκτυα:

1108 σταθμοί στα συνεργαζόμενα δίκτυα παγκοσμίως μέχρι τις 2024-07-23 01:06:05 UTC

Σχετικά με την ιστοσελίδα

Αυτή η σελίδα βασίζεται σε πρότυπο του CarterLake.org με μετατροπή του κώδικά PHP από το Saratoga-Weather.org.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Martin του Hebrides Weather στην Σκωτία για τη σχεδίαση του GRWN banner και του λογότυπου για τα μέλη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Kevin Reed του TNET Weather για τη δουλειά του πάνω στα πρότυπα του Carterlake, και το σχεδιασμό της εύκολης διαχείρησης της ιστοσελίδας με κώδικα PHP.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Mike Challis του Long Beach WA για την γεννήτρια κατασκευής γραφικών διεύθυνσης ανέμου, τον διαχειριστή θεμάτων και τη μορφοποίηση αυτών των προτύπων με κώδικα CSS.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ken True του Saratoga-Weather.org για την προβολή των συνθηκών στο χάρτη, και την ενσωμάτωση της εύκολης σχεδίασης με τον κώδικα PHP του TNET Weather για αυτή την ιστοσελίδα.

Το πρότυπο βασίζεται στα αρχικά σχέδια του Haran.

Ευχαριστίες στον Κοσμά Στεφανόπουλο του meteoarachova.com για την πολύτιμη βοήθειά του στην κατασκευή της πολυγλωσσικής έκδοσης της ιστοσελίδας.

Αυτό το πρότυπο είναι συμβατό με XHTML 1.0. Επιβεβαιώστε το XHTML και το CSS αυτής της σελίδας.